Поврзани Статии

One Comment

  1. 1

    Дореана Христова

    Не го оправдувам кукавичкиот гест на Заев, ако е токму таков каков што се опиша на ТВ канал 5 денес од некои новинарски искажувања. Место да ги трошиме непотребно силите едни против други, (што најмногу би им годело на оние кои не не’ признаваат како нација и кои отсекогаш спроведувале асимилации на нашиот род), многу подобро би било од безбедносни причини, со заеднички сили да се погрижиме злото на овој век да го спречиме за да и нас да не не’ снајде она што веќе масовно се случува во одделни европски земји со последиците од радикалниот исламизам, кој нашите предци со векови морале да го поднесуваат…

    Reply

Остави порака

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *