Поврзани Статии

One Comment

  1. 1

    Дореана Христова

    Би требало да се поддржат предлозите на ЛПМ во врска со севкупниот нареден избирачки процес, кој е доволно елабориран во прилог на неопходниот степен на гласачка култура во Република Македонија

    Reply

Остави порака

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *